Om

En regnbuefarvet Saab

Hvis du var en bil, hvad var du så? Jeg har fået at vide, at jeg er en regnbuefarvet Saab. Altså når jeg arbejder som konsulent. Fordi jeg ligesom Saab’en er anerledes og stikker lidt ud. Skæve vinkler, finurlige input og forstyrrende bespænd. Jeg brænder for at skabe livsglæde og fagligt engagement gennem nærværende samtaler og kreative, visuelt understøttede processer.

Jeg har mange års erfaring med ledelses- og organisationsudvikling i kommunale, selvejende og private institutioner primært inden for det pædagogiske område.

Jeg er uddannet cand. pæd. i pædagogisk psykologi, grafisk facilitator, voksenunderviser, pædagog og er certificeret i systemisk coaching.

Metodisk er jeg inspireret af systemiske, anerkendende og narrative tilgange til organisationsudvikling. Jeg arbejder aktivt med visuel understøttelse af processer og samtaler. Ved at kombinere ord og billeder skaber vi fokuseret fælles opmærksomhed på dét der er væsentligt.

Jeg ser det som min fornemmeste opgave at skabe et kreativt udviklingsrum for spørgsmål og refleksion, der genererer ny mening, retning og handlemuligheder – og så gør det ikke noget, hvis det også er lidt sjovt.