Ledelsesudvikling

Ledelsesudvikling for ledere og teams

Ledelsesseminarer og værdiprocesser

Trænger jeres ledelsesgrundlag til at blive udforsket på ny? Er der kommet nye ind i ledelsesteamet og har I brug for at skabe en fælles forståelse af ledelsesopgaver og ansvar? Eller har I brug for et kreativt åndehul, der puster ny energi i ledelseshverdagen?

Jeg tilbyder at facilitere jeres næste ledelsesseminar eller udviklingsdag i ledelsesteamet. Det gør jeg med kreative og æstetiske tilgange til ledelse – skæve vinkler, finurlige input og forstyrrende benspænd – og ofte med en tusch forrest.

Jeg kan byde ind med inspirationsoplæg, undervisning i grafisk facilitering som metode til at drøfte ledelse og facilitering af dialoger. Jeg planlægger sammen med jer alt efter jeres behov.

Giv mig et kald – det koster helt gratis at få en sparringsnak omkring jeres næste seminar eller udviklingsdag. Hvis ikke jeg er den rette, så har jeg mange samarbejdspartnere jeg kan sende jer videre til.

Coaching, sparring og fokuserede samtaler

Jeg tilbyder ledelsesudvikling gennem nærværende og nysgerrige samtaler med ledere og ledelses teams.

I samtalen folder vi ledelsesdilemmaer og udfordringer ud. Vi vender og drejer dem, så vi får øje på nye sammenhænge og perspektiver. Jeg møder dig og dit team med venligt vedholdende nysgerrige spørgsmål med fokus på den virkning du ønsker.

Når vi mødes i samtalen…

… opstår der nye tanker og muligheder. Sammen udforsker vi fortællinger om dine eller jeres ønsker og udfordringer. Vi får øje på ressourcerne og bygger oven på dem. Din ledelses -og handlekraft revitaliseres, når du får et anerledes blik på din praksis og måde at lede på. Jeg arbejder med billeder, metaforer og fortællinger. Ofte bruger jeg en tusch til at visualisere det vi taler vi om, så du går fra samtalen med konkrete ord og billeder. Nogen gange tager vi samtalen gående i naturen, hvis det opleves givende.

I en hektisk og stresset hverdag er Marie god for mig. Hun formår med sin ro at lytte til mig så jeg får lyst til at tale, ligesom hun med samme ro taler så jeg får lyst til at lytte. Efter en sådan samtale med Marie har jeg ro til at vende tilbage til mit arbejde.”  Leder af Børnehus i København

Kontakt mig

Vil du høre mere om hvordan jeg arbejder med ledelsesudvikling? Tøv ikke med at kontakte mig på telefon 28291047 eller skriv en mail til kontakt@udviklingsrum.dk.  Du er også meget velkommen til at udfylde min kontaktformular her. Jeg glæder mig til at høre fra dig.