Ledelsesudvikling

Ledelsesudvikling

Coaching, sparring og fokuserede samtaler

Jeg tilbyder nærværende og nysgerrige samtaler med ledere og ledelses teams.

I samtalen folder vi ledelsesdilemmaer og udfordringer ud. Vi vender og drejer dem, så vi får øje på nye sammenhænge og perspektiver. Jeg møder dig og dit team med venligt vedholdende nysgerrige spørgsmål med fokus på den virkning du ønsker.

Når vi mødes i samtalen…

… opstår der nye tanker og muligheder. Sammen udforsker vi fortællinger om dine eller jeres ønsker og udfordringer. Vi får øje på ressourcerne og bygger oven på dem. Din ledelses -og handlekraft revitaliseres, når du får et anerledes blik på din praksis og måde at lede på. Jeg arbejder med billeder, metaforer og fortællinger. Ofte bruger jeg en tusch til at visualisere det vi taler vi om, så du går fra samtalen med konkrete ord og billeder. Nogen gange tager vi samtalen gående i naturen, hvis det opleves givende.

I en hektisk og stresset hverdag er Marie god for mig. Hun formår med sin ro at lytte til mig så jeg får lyst til at tale, ligesom hun med samme ro taler så jeg får lyst til at lytte. Efter en sådan samtale med Marie har jeg ro til at vende tilbage til mit arbejde.” 

Leder af Børnehus i København