Vilkår og priser

Workshops, facilitering og visuelle referater

 

Prisen aftales efter opgaven, da jeg altid tilpasser efter jeres behov.

Ring og lad os tage en uforpligtende snak omkring jeres ønsker. Mobil 28291047. Det koster helt gratis at få sparring på din ide og situation. Er jeg ikke den rette, så sender jeg gerne videre til en af mine mange gode samarbejdspartnere.

Grafisk facilitering - hvad er det?

Ledelsescoaching – samtaler om ledelse

 

Vi starter altid med en kort uforpligtende telefonsamtale, hvor vi afstemmer forventninger og jeg fortæller om min faglige værktøjskasse. Det er vigtigt, at vi kan skabe et tillidsfuldt rum sammen, da det er afgørende for at du får noget ud af samtalen.

Samtalerne foregår i et fortroligt rum, så alt hvad der bliver sagt i samtalen bliver mellem os, med mindre vi aftaler noget andet.

Mine visuelle noter er en del af samtalen og du får dem med, hvis du vil.

Individuelle samtaler

Pris pr time      1200,- + moms

Teamcoaching

Typisk 2 timer pr. gang, men vi skræddersyr et forløb efter aftale.

Pris pr. time 1500, – + moms

Aflysning

Aflysning eller ændring af en session bedes foretaget hurtigst muligt og senest 24 timer før den pågældende aftale. Ved udeblivelse eller for sen aflysning forbeholdes retten til, at opkræve fuldt honorar.