Referencer

Referencer

Udgivelser og projekter

Klik på titel eller billede 

Da Wild Bunch

Hvad siger kunderne?

Pædagogisk udviklingsproces, der endte ud med en stor visuel præsentation. “Vi kunne se os i hele den grafiske fremstilling. Den var lavet netop til os. Og dét at den er en kombination af tegninger og ord gør, at både børn, forældre og personale kan identificere sig med den og forstå, perspektiverne i den.
Vi som personale stod alle sammen med følelsen af, “Ja, det er jo os!” og oplevelsen af at være sammen om hverdagen, at være ét samlet børnehus blev så tydelig, da vi stod dér og kunne se det hele samlet. Fællesskabsfølelsen fyldte os alle. Vi gik nu samme vej.” Leder af Børnehus i Nyborg

 

Ledelsessamtaler: “I en hektisk og stresset hverdag er Marie god for mig. Hun formår med sin ro at lytte til mig så jeg får lyst til at tale, ligesom hun med samme ro taler så jeg får lyst til at lytte. Efter en sådan samtale med Marie har jeg ro til at vende tilbage til mit arbejde.” Leder af Børnehus i København

Kunder

Kommunale og selvejende institutioner i:
Faxe Kommune
Frederiksberg Kommune
Greve Kommune
Københavns Kommune
Nyborg Kommune
Ringsted Kommune
Slagelse Kommune

Foreninger:

BUPL Nordjylland
BUPL Sydøst
Børneringen – en paraply for selvejende dagtilbud
Foreningen Børnenes Hus
Forældre i Fokus – et projekt under FBU, forældreLANDSforeningen.
Kunst og kultur i hverdagen

 

Pædagogisk dag og visualisering af læreplan “Hele dagen var fyldt med god energi, og når vi fik “Tankestop” var Marie god til at spørge ind så der helt naturligt kom flere ord og beskrivelser i spil. Marie har evne for at få alle personaler på banen, alle følte stor tryghed i at være “på” og vi turde også være kritiske sammen.

Alle vores ord og billeder i hovedet er nu den flotteste solsikke 🌻 Illustreret af Marie. Solsikken beskriver i den grad vores faglighed i Børnehaven Åhaven. Alle i personalegruppen føler nu ejerskab af VORES NYE STYRKEDE LÆREPLAN. Vi ved HVEM VI ER! Vi ved HVORDAN VI GØR!

Tak til Marie for at guide os trygt og godt igennem vores faglighed.” Souschef i Børnehaven Åhaven