Tegn og visualisér i pædagogisk arbejde

Tegn og visualisér i pædagogisk arbejde

Visuel kommunikation er virksom, engagerende og faktisk også ret sjovt. Med ganske få greb og tegneteknikker kan du lære at bruge tuschen, som redskab i arbejdet med børn, unge og forældre og til at understøtte kommunikation, samtaler og udviklingsprocesser i jeres pædagogiske arbejde.

Jeg introducerer til simpel tegneteknik og du lærer at tegne mennesker, rammer, talebobler og processer. Vi gennemgår og tegner de mest almindelige ikoner, der kan bruges når man arbejder med udvikling, processer og samtaler. Vi taler om hvad I specifikt har ønsker om at visualisere. Sammen udvikler vi og tegner de begreber og symboler, der er brug for.

Det bliver en aktiv dag med dialog og øvelser, hvor du har tuschen i hånden det meste af tiden. Tempoet er energifyldt – og så er det ikke mindst rigtig sjovt.

Du får inspiration til at bruge visualisering i dit pædagogiske arbejde. Efter kurset vil du på få minutter fx kunne tegne en illustrativ planche, et opslag til forældre eller lave en visuel dagsorden til samtaler, team eller personalemøder.

På workshoppen får du et lille tegnekit med skønne Neuland tuscher og min lille bog ”Tegn og visualisér”

Deltagerudtalelser:

“Et kursus, som jeg kan gå direkte ud og bruge dagen efter”

“Inspirerende og motiverende. Sjovt og brugbart”

Grafisk facilitering - udvikling
Ledelsesudvikling med Marie Dahl

Workshop 2024

12. april 10 – 16 i Århus

(min. 6 og max. 12 deltagere)

Pris:

2200 kr. + moms inklusiv et lille tegnekit, en bog og en let frokost.

Sted:

Mødrehjælpen Århus, Åboulevarden 17A, 8000 Århus.

Workshoppen kan også afholdes hos jer efter aftale. Ring for mere info 28291047

Tilmelding her:

Udfyld formularen, så sender jeg bekræftelse og faktura inden for en uge. Tilmelding er bindende efter betaling, men du er velkommen til at give pladsen til en anden. Forbehold for aflysning ved færre end 6 tilmeldte.